Compactkraan C6

Compact kraan C6 huren?

De minihijskraan C6 is de alleskunner onder de compact kranen van Machineverhuur op Maat. Het is een minikraan met een hoge hijscapaciteit van maximaal 3150 kg maar is nog steeds zo compact dat de kraan iedere moeilijke toegankelijke ruimte kan bereiken. De minikraan past op een aanhanger en is zelfs  inzetbaar voor hijswerk op een dak of in een kelder.

De minihijskraan C6 is door zijn afmeting en hoge hijscapaciteiten de perfecte kraan voor het hijsen van zware bouwmaterialen, het plaatsen van glaspanelen maar ook het nauwkeurig op positie plaatsen van stalen balken. Een Fly Jib van 4.3 meter is optioneel verkrijgbaar. Door de verdraaibare stempelpoten staat de kraan altijd in optimale stabiele positie.

RUPSBANDEN

Door de rupsbanden verplaatst de C6 zich makkelijk op een ruw oppervlak en veroorzaakt geen schade aan een al afgewerkte vloer.

SLIMME BEDIENING

De radiografische afstandsbediening is eenvoudig in gebruik. Op het display ziet de gebruiker op ieder moment op hoeveel procent hijscapaciteit de machine draait, welke giekhoek en bijvoorbeeld de massa aan de haak.

AFNEEMBAAR CONTRAGEWICHT

Het is mogelijk om de C6 om te bouwen tot een minihijskraan C4. Dan is het ook mogelijk om hijswerk te verrichten op een verdiepingsvloer.

Compactkraan C6